אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג
אמנון יונש
לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
מרכיבים
- 225 גרם אטריות אורז או אטריות שעועית
- 3 כפות שמן
- 3 שיני שום מעוכות
- 1 כף ג'ינג'ר (זנגביל) קלוף ומגורר
- 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ
- 1⁄2 כוס גזר מגורר גס
- 20 תרמילי אפונת שלג (אפונה סינית, ניתן להשיג קפוא או טרי)
- מלח או רוטב סויה לפי הטעם
- 1⁄2 כפית שמן שומשום
הוראות הכנה
- מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
- מחממים את השמן ומטגנים את השום והג'ינג'ר עד שהם מתחילים להשחים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הגזר ואפונת השלג.
- מבשלים תוך כדי ערבוב קבוע במשך 2 דקות, ומתבלים במלח לפי הטעם.
- מוסיפים את האטריות והופכים מעליהן את הירקות.
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה שמן שומשום.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
פסטה עם סלק ופטריות ברוטב טחינה
מתכון מעולה לפסטה ברוטב טעים במיוחד – פסטה סלק ופטריות ברוטב טחינה. יצבע לכם את השולחן בצבע יפה ואת הפה בטעם מדהים!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 10 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- איטלקי
טליאטלה עם זוקיני ולימון
מתכון פשוט מאוד אך נהדר לפסטה מסוג טליאטלה עם זוקיני (זן של קישוא) ולימון.
- רמת קושי
- קל
פסטה באבוקדו
אבוקדו 😍 מי לא אוהב אבוקדו?! לקחנו את הפרי המדהים הזה, ושילבנו אותו בפסטה כרוטב מדהים… אל תגידו שלא אמרנו שזה מדהים!