פסטה שמנת פטריותאוריון אנטהפסטה שמנת פטריותאוריון אנטה

פסטה שמנת פטריות

מי בילדותו לא אכל פסטה שמנת פטריות? אין מנה יותר מרשימה וטעימה מזו – ועכשיו יש אותה גם בגרסה הטבעונית 🤩 מתכון מושלם ופשוט שלא תוכלו להפסיק לאכול!
רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
6 מנות
מטבח
איטלקי

מרכיבים

  • 2 חבילות פטריות חתוכות לרצועות עבות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 פחית שמנת (קרם) קוקוס
  • 1 כף עלי טימין
  • 2 כפות יין לבן
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • 1 חבילת פסטה ארוכה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמרי בירה

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות על חום גבוה עד שהן הופכות חומות-זהובות, ולאחר מכן שמים בקערה.
  2. מטגנים את השום על אש קטנה כ-30 שניות (או עד שהריח שלו מורגש).
  3. מוסיפים את השמנת, הטימין, היין, ואגוז המוסקט ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות.
  4. מבשלים את הפסטה שתי דקות פחות מהוראות היצרן, ומוסיפים מלח למי הפסטה.
  5. מוסיפים את הפסטה והפטריות לרוטב השמנת, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
  6. מתבלים עם מלח, פלפל ושמרי בירה.
דרגו את המתכון:
5 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
4 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם