מתכון: גולאש הונגרי צמחי
רשימת המרכיבים
- 1 בצל קצוץ
- 3 תפוחי אדמה
- 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
- 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
- 2 עגבניות קצוצות
- 1 כוס פתיתי סויה
- 4 עלי דפנה
- תבלינים: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
הוראות הכנה
- להשרות את פתיתי הסויה במים רותחים למשך כ-20 דקות (הפתיתים יספחו מים עד פי 4 מגודלם)
- לסנן ולשטוף את הפתיתים מתחת למים זורמים ולסחוט את הפתיתים עם הידיים אפשר לראות הסבר כיצד לעשות זאת כאן: youtube.com/watch?v=oVcvLaBa2_A
- לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, בסיר לחץ פתוח.
- להוסיף את הפלפלים והעגבניות ולבחוש עד שהם סמרטוטיים.
- להוסיף את הפתיתים הסחוטים ולהוסיף מים עד לכיסוי התבשיל.
- להוסיף את התבלינים.
- לסגור את סיר הלחץ ולבשל כחצי שעה, או עד שהתבשיל סמיך.
מתכון: האלת', פורום צמחונות וטבעונות בנענע

( 14 גולשים דירגו את המתכון עד כה )