אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אורז עם פירות יבשים
צימוקים, צנוברים ושקדים
כתוספת לארוחת חג, ארוחת שישי או סתם ארוחת ערב, האורז עם הפירות היבשים ישדרג לכם את הארוחה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 כוס אורז בסמטי
- 2 כוסות מים
- מלח לפי הטעם
- 2 כפות צנוברים
- 1⁄2 כוס שקדים קלופים
- 2 כפות צימוקים
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית קליפת תפוז מגוררת
הוראות הכנה
- מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
- בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.
- כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- ספרדי
פאייה עגבניות
פאייה זוהי מנת אורז שמקורה בספרד, ונהוג לאכול אותה בימי ראשון. את הפאייה נהוג להכין על מחבת, ולהוסיף אליו שלל תוספות. קבלו מתכון לפאייה עגבניות טעים מאוד בטעמו!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מטבח
- הונגרי
גולש ירקות
מתכון לגולש ירקות לימי החורף הקרים או פשוט לימים ארוכים ומעייפים בהם רוצים אוכל חם, ממלא ומנחם.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
- מנות
- 4-6 מנות
- מטבח
- אסייתי
קינואה עם ירקות בסגנון אסייתי
מוקפץ קינואה עם ירקות בסגנון אסייתי הוא מנה נהדרת לארוחת הצהריים – שניתן לאכול בבית, במשרד או בלימודים. המנה הזו בריאה, צבעונית וססגונית – וכל ביס של המוקפץ האסייתי הזה שופע עושר של טעמים ומרקמים.