אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אורז עם פירות יבשים
צימוקים, צנוברים ושקדים
כתוספת לארוחת חג, ארוחת שישי או סתם ארוחת ערב, האורז עם הפירות היבשים ישדרג לכם את הארוחה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 כוס אורז בסמטי
- 2 כוסות מים
- מלח לפי הטעם
- 2 כפות צנוברים
- 1⁄2 כוס שקדים קלופים
- 2 כפות צימוקים
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית קליפת תפוז מגוררת
הוראות הכנה
- מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
- בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.
- כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- מרוקאי
דג מרוקאי טבעוני
דג מרוקאי טבעוני שמתאים להגשה בארוחת שישי (ובכל זמן אחר שמתחשק). הוא הולך מעולה עם חלה, חצילים ומטבוחה. והכי חשוב… אף דג לא נפגע במהלך הכנתו.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-5 דקות
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- מקסיקני
צ'ילי קון קרנה
תבשיל משביע, מלא בטעם ועשיר בחלבון לארוחת ערב למשפחה או לארוחות הצהריים לכל השבוע של אדם יחיד.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- הודי
דאל עדשים ירוקות
דאל עדשים ירוקות הוא תבשיל הודי מסורתי, מהיר וטעים. המילה "דאל" בסנסקריט (השפה ההודית העתיקה) פירושה "חצוי" והיא מתייחסת ככל הנראה לקטניות החצויות המשמשות כרכיב עיקרי בה. רובנו מכירים דאל מעדשים כתומות חצויות, אך במקומות שונים בהודו מכינים אותו גם מאפונה צהובה חצויה ומשעועית מאש …