אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אורז עם פירות יבשים
צימוקים, צנוברים ושקדים
כתוספת לארוחת חג, ארוחת שישי או סתם ארוחת ערב, האורז עם הפירות היבשים ישדרג לכם את הארוחה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 כוס אורז בסמטי
- 2 כוסות מים
- מלח לפי הטעם
- 2 כפות צנוברים
- 1⁄2 כוס שקדים קלופים
- 2 כפות צימוקים
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית קליפת תפוז מגוררת
הוראות הכנה
- מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
- בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.
- כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
כוסמת אדומה
היא עשירה בחלבונים וסידן ומהווה מקור טוב מאוד לויטמינים ושלל ערכים תזונתיים חיוניים לגוף. קבלו מתכון לתבשיל כוסמת אדומה טעימה ופיקנטית (אפשר גם בלי), שלא תוכלו לעמוד בפניו!
- רמת קושי
- קל
תבשיל חומוס, בצל וצימוקים
התבשיל הזה מצוין לערב ראש השנה או ערב פסח, אבל הוא ישתלב מצוין גם בכל ארוחה אחרת. קבלו מתכון סופר טעים לתבשיל חומוס עם בצל וצימוקים שפשוט תעופו עליו!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- הודי
פאלאק פניר טבעוני
ה"דיוואלי", חג האור המפורסם של ההינדים, נחגג באוקטובר. אף על-פי שלא חסרים לנו חגים בתקופה זו, ניתן להצטרף לחגיגה הפופולארית ולהכין את אחד ממאכלי החג המסורתיים והטעימים – פאלאק פניר.
