סייטן ברוטב קארי

סייטן ברוטב קארי

סייטן ברוטב קארי הודי הוא שילוב מופלא בין טעמי הקארי המפנקים וקוביות סייטן עסיסיות ונגיסות.

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
3 מנות
מטבח
הודי

מרכיבים

  • 1 בצל, קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות שמן
  • 350 גרם סייטן, חתוך לקוביות (ניתן להשתמש גם בסייטן הקפוא)
  • 1 פחית קרם קוקוס
  • 1 כף גדושה אבקת קארי
  • 14 כפית צ'ילי
  • 12 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • מלח ופלפל
  • כוסברה או פטרוזיליה – קצוצה, להגשה

הוראות הכנה

  1. חממו את השמן במחבת.
  2. טגנו את הבצל והשום עד להשחמה קלה (הוסיפו את השום כ-2 דקות אחרי הוספת הבצל למחבת).
  3. הוסיפו את קוביות הסייטן, וטגנו עוד 3-4 דקות.
  4. הוסיפו את חלב הקוקוס, אבקת הקארי, הצ'ילי והג'ינג'ר.
  5. ערבבו היטב ובשלו על אש נמוכה כ-7 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
  6. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
  7. הגישו על מצע אורז, ופזרו מעל פטרוזיליה או כוסברה קצוצה.
דרגו את המתכון:
43 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
6 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם