קציצות טחון מהצומח ברוטב עגבניות

קציצות טחון מהצומח ברוטב עגבניות

מתגעגעים לקציצות במרקם 'בשרי' ברוטב עגבניות? יש לנו את הפתרון בשבילכם! מתכון טעים, קל להכנה ומזין. תהנו!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 5 עגבניות קצוצות דק
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מעט מים
  • מלח ופלפל ע"פ הטעם
  • 1 חב' סייטן טחון BBQ
  • 1 חופן עלי בזיליקום קצוצים

הוראות הכנה

  1. לחמם את השמן במחבת.
  2. לטגן את הבצל והשום עד להשחמה קלה (להוסיף את השום כ-2 דקות אחרי הוספת הבצל למחבת).
  3. להוסיף את העגבניות ולטגן על אש גבוהה עד שכל הנוזלים מתאדים.
  4. להוסיף את הרסק למחבת ולערבב.
  5. להוסיף מים תוך כדי ערבוב עד לקבלת רמת הסמיכות הרצויה- הרוטב צריך להיות נוזלי אך לא מימי.
  6. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
  7. ליצור מהטחון BBQ צורת קציצה.
  8. להוסיף לרוטב ולבשל על אש נמוכה לכ-10 דקות (לערבב מדי פעם).
  9. להוריד מהאש ולהוסיף את עלי הבזיליקום.

הצעות גיוון

למתכון נוסף לקציצות ברוטב עגבניות עם טחון מהצומח של טבע דלי.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
קל
מטבח
מזרח אירופאי יהודי