קציצות חומוס ואצותאוריון אנטהקציצות חומוס ואצותאוריון אנטה

קציצות חומוס ואצות

מתכון מעולה לאמצע השבוע או כשאין הרבה זמן לבשל. הרבה ברזל וחלבון, והכי חשוב טעים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
18 קציצות

מרכיבים

  • 2 פחיות שימורי חומוס מסוננות
  • 2 אצות
  • מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס קמח שיבולת שועל

הוראות הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. טוחנים את גרגירי החומוס עם האצה, מלח ושמן זית במעבד מזון בפולסים לפני שמגיעים למרקם חלק.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את קמח שיבולת השועל, מערבבים.
  4. יוצרים קציצות ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
  5. אופים 10 דקות.

הצעות גיוון

אפשר להחליף את פחיות השימורים בחומוס קפוא שמפשירים (כ-400 גרם).

ניתן לגוון ובמקום קמח שיבולת שועל לשים קמח רגיל או פירורי לחם (שימו לב להתחיל מכמות קטנה של קמח ולהוסיף כל פעם עוד קצת, שלא יהיה יבש מידי).

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם