משרים את שבבי הסויה במים רותחים למשך כעשר דקות, מייבשים וסוחטים.
מערבבים עם הבצל ועלי הסלרי ומתבלים את התערובת במעט מלח ובהרט.
מגרדים את העגבניות בפומפיה גסה ומערבבים אותן עם רסק עגבניות מוכן.
קוצצים בצל ומטגנים אותו בסיר עד להזהבה.
מוסיפים לבצל את תערובת העגבניות והרסק וכן מים רותחים עד לגובה של בערך שני שליש מהסיר.
מקלפים את ראשי הסלק, פורסים אותם לפרוסות, ומוסיפים אותן למים.
מוסיפים את מלח הלימון והסוכר.
מנפים את הסולת, מערבבים אותה עם מעט מים, שמן ומלח, ולשים אותה בידיים לחות עד לקבלת בצק רך.
יוצרים מהבצק כיסונים וממלאים אותם במלית שבבי הסויה. לאחר המילוי סוגרים את הכיסון ומגלגלים אותו לכדור.
את הכדורים מבשלים בנוזלים שבסיר, על אש בינונית-גבוהה, למשך כארבעים דקות. יש להמשיך ולערבב את הנוזלים לאורך הבישול, כדי לוודא שהכדורים לא נדבקים לתחתית או לצדי הסיר.
בתום הבישול מוציאים את הכדורים מהסיר ומגישים על מצע אורז.