אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
קינואה באפונענע
מתכון פשוט וטעים לקינואה באפונענע- קינואה עם אפונה ונענע.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 בצל גדול
- 6 שיני שום
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס קינואה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 כוס אפונה (קפואה או טרייה)
- 15 גבעולי נענע קצוצים (עלים בלבד)
- 1 כפית פפריקה
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
- מוסיפים את הקינואה ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומכסים.
- אחרי 10 דקות מוסיפים את האפונה, הנענע והתבלינים ומבשלים 10 דקות נוספות.
- מגישים חם.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 5 מנות
אורז בחלב קוקוס, פטריות ואגוזים
מתכון פשוט אך מרשים לאורז בחלב קוקוס, פטריות ואגוזים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- הודי
דאל עדשים ירוקות
דאל עדשים ירוקות הוא תבשיל הודי מסורתי, מהיר וטעים. המילה "דאל" בסנסקריט (השפה ההודית העתיקה) פירושה "חצוי" והיא מתייחסת ככל הנראה לקטניות החצויות המשמשות כרכיב עיקרי בה. רובנו מכירים דאל מעדשים כתומות חצויות, אך במקומות שונים בהודו מכינים אותו גם מאפונה צהובה חצויה ומשעועית מאש …
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעתיים
- מנות
- 3 מנות
פירה שעועית לבנה ובצל
דרך פשוטה וטעימה לשלב קטניות בתפריט! מתכון פשוט ואהוב במיוחד על ילדים. מומלץ להגיש לצד תבשיל ירקות.