ממרח קישואים טחוניםראובן אילת

ממרח קישואים

ממרח קישואים הוא דרך נהדרת וזולה לשלב קישואים בתפריט שלנו. בגלל שרמת החריפות של המתכון ניתנת לשליטה והמרקם שלו מענג במיוחד – זה ממרח שמתאים גם לילדים סקרנים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות

מרכיבים

  • 2 בצל גדול
  • 1,200 גרם קישואים (כ-4 קישואים גדולים)
  • שמן לטיגון
  • 1 כפית מלח
  • 12 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומגררים את הקישואים.
  2. מטגנים את הבצל במחבת עמוקה, ואחרי כמה דקות ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים ומכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20-30 דקות.
  4. מערבבים מדי פעם לפי הצורך כדי שלא ישרפו. אם המים התאדו, אבל הקישואים עוד לא מוכנים – מוסיפים מעט מים בהדרגה.
  5. ניתן להגיש חם, קר או בטמפרטורת החדר.

מתכון שמשתלב נהדר עם ממרח קישואים

מומלץ למרוח את ממרח הקישואים על לחמניות בעשבי תיבול.

כשמטגנים את הבצל מומלץ להוסיף כשלוש-ארבע שיני שום לא גדולות אם אוהבים.

דרגו את המתכון:
87 דירוגים, 3.4 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם