אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט קינואה
מתכון קיצי ופשוט לסלט שהוא ארוחה שלמה, מזינה ומשביעה. מתכונים נוספים עם קינואה
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 50 דקות
מרכיבים
- 1 כוס קינואה
- 2 פלפלים צהובים
- ½ כוס כפות זיתים שחורים משובחים
- 8 עגבניות מיובשות, מושרות בשמן זית
- 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות חומץ בן יין
- 1 כפית שום כתוש
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה
- מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.
- בינתיים חוצים את הפלפלים וקולים אותם בגריל במשך 20 דקות, קולפים את הקליפה וחותכים לקוביות קטנות. ניתן להכניס את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון עד שיצטננו, כדי להקל על הקילוף.
- מגלענים את הזיתים, וחותכים לקוביות את העגבניות.
- שמים את כל שאר החומרים בקערה גדולה ומתבלים. מצננים ומגישים קר.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
סלט כרוב לבן עם שומשום
סלט כרוב לבן פשוט, טעים ובריא. הידעתם? כרוב הוא מקור מצוין לסידן. מידע נוסף על מקורות סידן מהצומח.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מנות
- 4 מנות
סלט בורגול ואגוזי מלך
סלט בורגול ואגוזי מלך עשיר בטעמים ובצבעים. את הסלט המיוחד הזה אפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת מרשימה לצד הארוחה. הידעתם? אגוזי מלך הם מקור לאומגה 3.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-55 דקות
- מנות
- 4 מנות
כרוב אדום ביין
כרוב אדום ביין זו מנה מסקרנת שכדאי לכם להכין! המתיקות המבושמת של הריבה והיין מוסיפים לכרוב ארומה ייחודית, אלגנטית וטעימה – שמבליטה את נפלאות הכרוב האדום והוורסטיליות שלו.