סלט תרד, גמבה, חצילים וטופו

בעלת הבלוג " טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים"

מתכון לסלט מפנק עם עלי תרד טריים, גמבה, טופו וחצילים, טעים במיוחד ומעניק לנו ארוחה גם טעימה וגם מזינה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 12 חציל
  • 75 גרם טופו (כרבע חבילה)
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1 חופן גדול של עלי תרד טריים
  • 12 גמבה כתומה

הוראות הכנה

  1. לחתוך את החציל לקוביות ולבשל אותו בסיר מכוסה עם מעט מים, עד להתרככות (כ-5 דקות).
  2. לפורר את הטופו במזלג, להוסיף אותו לסיר ולערבב מעט.
  3. להוסיף את התבלינים וכף אחת של שמן זית, ולהמשיך לבשל מספר דקות נוספות.
  4. לשטוף ולסנן את עלי התרד.
  5. לחתוך את הגמבה לקוביות.
  6. לערבב את עלי התרד והגמבה, ולהוסיף להם את המרכיבים שהתבשלו בסיר.
  7. להוסיף כף שמן זית נוספת, לתבל עוד לפי הטעם ולהגיש.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם