אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
ניתן לשמור את הקרוטונים בקופסא אטומה עד חמישה ימים.
מומלץ להשתמש בלבבות חסה צעירים ובהירים, לא כדאי להשתמש בעלים בוגרים (בצבע ירוק כהה).
סלט קיסר מוצלח הוא שיא הפשטות: עלי חסה צעירים ורעננים וקרוטונים לא מתובלים, המתחברים דרך רוטב לימוני וקרמי. במקור הרוטב משלב מרקם מיונזי המגיע מביצה, קרמיות שמגיעה מפרמז'ן, עם רקע של ים המגיע מאנשובי. בגרסה הטבעונית המרקם המיונזי מגיע מהשילוב של חלב סויה עם לימון, הקרמיות משמרי בירה, והטעם העדין של הים מאצות וואקמה או ארמה יבשות. את המצרכים ניתן להשיג בכל חנות טבע ובחלק מהסופרמרקטים. האצות ושמרי הבירה נשמרים בצנצנת אטומה לזמן ארוך, ויכולים לשמש אתכם לסלטים, מרקים ומבחר תבשילים.
ניתן לשמור את הקרוטונים בקופסא אטומה עד חמישה ימים.
מומלץ להשתמש בלבבות חסה צעירים ובהירים, לא כדאי להשתמש בעלים בוגרים (בצבע ירוק כהה).
אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.