אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט בורגול עם בצל וסליקורניה
נטלי שוינקלשטיין
סליקורניה (Salicornia; בעברית: פרקן עשבוני) הוא צמח בר שנאסף בארץ ועבר שינויים להתאמתו לגידול מסחרי. הצמח גדל באדמות מלוחות וטעמו מלוח, המאפשר להשתמש בו כתבלין בריא יותר ממלח. הקטיף נערך באוגוסט-ספטמבר.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 כוס בורגול עבה
- 1⁄2 כוס סליקורניה
- 1⁄2 בצל לבן
- 1 גבעול בצל ירוק
- 1 כף שמן זית כתית מעולה
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מבשלים את הבורגול על כוס וחצי מים רותחים. מסננים ומקררים.
- קוצצים את כל שאר המרכיבים, מערבבים עם הבורגול, מתבלים ומגישים.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
סלט נבטי חמניות חגיגי
מתכון לסלט נבטי חמניות חגיגי שאהוב על כל בני המשפחה.
- רמת קושי
- קל
סלט חצילים
על חלה, בתוך סנדוויץ', או סתם בתור נשנוש – הסלט הזה ישדרג לכם כל מנה וארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מנות
- 4 מנות
סלט בורגול ואגוזי מלך
סלט בורגול ואגוזי מלך עשיר בטעמים ובצבעים. את הסלט המיוחד הזה אפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת מרשימה לצד הארוחה. הידעתם? אגוזי מלך הם מקור לאומגה 3.