אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט בורגול עם בצל וסליקורניה
נטלי שוינקלשטיין
סליקורניה (Salicornia; בעברית: פרקן עשבוני) הוא צמח בר שנאסף בארץ ועבר שינויים להתאמתו לגידול מסחרי. הצמח גדל באדמות מלוחות וטעמו מלוח, המאפשר להשתמש בו כתבלין בריא יותר ממלח. הקטיף נערך באוגוסט-ספטמבר.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 כוס בורגול עבה
- 1⁄2 כוס סליקורניה
- 1⁄2 בצל לבן
- 1 גבעול בצל ירוק
- 1 כף שמן זית כתית מעולה
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מבשלים את הבורגול על כוס וחצי מים רותחים. מסננים ומקררים.
- קוצצים את כל שאר המרכיבים, מערבבים עם הבורגול, מתבלים ומגישים.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 10 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- ישראלי
סלט סלרי, חסה ואגוזים
מי אמר שסלט סלרי חייב להיות משעמם? הכנו לכם מתכון לסלט סלרי עם עלים שכולל חסה טרייה, אגוזים קראנצ'יים ורוטב לסלט חסה – והוא פשוט מושלם!
- רמת קושי
- קל
סלט עלי בייבי, אלפלפה, סלרי ואפרסמון
מתכון לסלט טעים, קיצי ומרענן עם עלי בייבי, נבטים ועוד. מתאים לקיץ, לרענון של ארוחות כבדות ומתי שנוח. 🙂
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
סלט נבטי חמניות חגיגי
מתכון לסלט נבטי חמניות חגיגי שאהוב על כל בני המשפחה.