בורגול יבש בקערת עץ

סלט בורגול עם בצל וסליקורניה

סליקורניה (Salicornia; בעברית: פרקן עשבוני) הוא צמח בר שנאסף בארץ ועבר שינויים להתאמתו לגידול מסחרי. הצמח גדל באדמות מלוחות וטעמו מלוח, המאפשר להשתמש בו כתבלין בריא יותר ממלח. הקטיף נערך באוגוסט-ספטמבר.
רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 כוס בורגול עבה
  • 12 כוס סליקורניה
  • 12 בצל לבן
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הבורגול על כוס וחצי מים רותחים. מסננים ומקררים.
  2. קוצצים את כל שאר המרכיבים, מערבבים עם הבורגול, מתבלים ומגישים.
דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם