אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ניתן להמיר את הקמח לקמח כוסמין. אם תמירו את הכל לקמח מלא התערובת עלולה לצאת כבדה ודחוסה, אז יהיה כדאי להוסיף עוד קצת מים.
המאפינס נשמרים היטב במקרר כשבוע, ולפחות שלושה חודשים בהקפאה.
אם תשתמשו במנז'טים מנייר, תצטרכו לסדר אותם בתבנית שקעים כדי שלא יקרסו. מנז'טים מקרטון עומדים לבד על מגש אפייה רגיל. מומלץ להשתמש במנז'טים רב פעמיים מסיליקון (ניתן לקנות בחנויות המתמחות באפייה או להזמין באינטרנט).
התבלינים והתוספות הן בגדר המלצה וניתן לשחק איתם באופן חופשי. במתכון יש גם קצת גבינה מגורדת של משומשו כדי שייצא יותר בטעם פיצה, לא חובה.