אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים
מי לא אוהב פסטה?
קבלו מתכון נפלא לפסטה פטוצ'יני עם כרובית ופלפלים, שהילדים פשוט יעופו עליה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 300 גרם פטוצ'יני (פסטה מאורכת אך שטוחה)
- 1⁄2 כרובית
- 2 פלפלים אדומים
- 1⁄4 כוס שמן זית
- 1⁄2 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
- 2 כפות שום כתוש
- 1 כף מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 30 גרם צנוברים
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מחלקים את הכרובים לפרחים קטנים ואת הפלפלים פורסים לרצועות דקות.
- מטגנים את הכרובית ואת הפלפלים בשמן עד להשחמתם.
- לקראת סוף הטיגון מוסיפים את הבזיליקום ואת השום, מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל.
- מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את הירקות המטוגנים, מוסיפים את הצנוברים מערבבים.
- משפרים תיבול בהתאם לצורך, ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-25 דקות
- מטבח
- איטלקי
מרק איטלקי
מתכון של מרק איטלקי מחמם, מנחם ועשיר בירקות.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- תבנית בינונית
- מטבח
- איטלקי
לזניית תרד
מתכון ללזניית תרד "חלבית" שתרשים גם את אוכלי החלב המושבעים.
- רמת קושי
- קל
ספגטי מזוקיני
קבלו מתכון שונה ומגוון מאוד לפסטה – ספגטי מזוקיני, או בשמו המגניב – זודלס! את הספגטי הזה אפשר לאכול קר, ואפשר גם לחמם – אנחנו הכי אוהבים אותו טרי 😻