עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן

עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות בטירוף, עם קמח שקדים ובלי גלוטן. והן גם ממש מהירות: עשר דקות בתנור לכל היותר, והן כבר אפויות. להכין את כוס השתייה החמה, שמומלץ לשתות לצדן, ייקח בערך את אותו הזמן 😜

רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות

מרכיבים

  • ¼ כוס מייפל, או סילאן טבעי
  • ¼ כוס טחינה, או חמאת שקדים/בוטנים
  • ½1 כוסות קמח שקדים
  • ¼ כוס פצפוצי שוקולד

הוראות הכנה

  1. מדליקים תנור על 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את המייפל והסילאן עם הטחינה, או חמאת האגוזים.
  3. מוסיפים את קמח השקדים ופצפוצי שוקולד, ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות בערך בגודל של כף עם ידיים מעט רטובות, ומסדרים על התבנית.
  5. אופים כשמונה-עשר דקות בלבד. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתגבש ולהתייצב.

טיפים

אפשר להכין גם בתבנית מאפינס. ואם יש קושי לחלץ את העוגיות, עוברים עם קיסם מסביב אחרי שהתקררו.

שומרים עד שבועיים בארון חשוך, ואפשר גם להקפיא לזמן ארוך יותר.

העוגיות מתייצבות רק אחרי שהן מתקררות קצת.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם