עוגיות קוקוס עם פצפוצי שוקולד

בעלת הבלוג " טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים"

מתכון לעוגיות קוקוס עם טוויסט ממכר של פצפוצי שוקולד.

רמת קושי
קל
זמן כולל
13 דקות
מנות
20 עוגיות

מרכיבים

  • 2 כפות זרעי פשתן
  • 12 כוס מים
  • 12 כוס סוכר דמררה
  • 12 כוס פצפוצי שוקולד
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 1 כף שמן (עדיף שמן זרעי ענבים)
  • 2 כוסות שבבי קוקוס

הוראות הכנה

  1. לחמם תנור ל-170 מעלות.
  2. לטחון את הפשתן עם חצי כוס מים ולהניח בצד.
  3. לערבב את הקוקוס, הסוכר ופצפוצי השוקולד בקערה. להוסיף לתערובת את הפשתן עם המים והשמנים. לערבב עד שהתערובת אחידה וצמיגה.
  4. ליצור כדורים בגודל כף, לגלגל לשים על משטח ולשטח קלות. ניתן למעוך מהצדדים עם האצבעות כדי ליצור צורה סטנדרטית של עוגיות קוקוס.
  5. לשים בתנור עד שמשחים ולתת לעוגיות להתקרר.

טיפים

  1. הצעת גיוון: במקום פצפוצי השוקולד או בנוסף להם, ניתן להוסיף צימוקים, או חמוציות.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם