עוגיות גרנולהאוריון אנטהעוגיות גרנולהאוריון אנטהעוגיות גרנולהאוריון אנטה

עוגיות גרנולה

תותן עינב

קבלו מתכון פשוט ומהיר להכנה, של עוגיות גרנולה טעימות כל כך! העוגיות מעולות כנשנוש בריא בין הארוחות.

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
10 עוגיות

מרכיבים

  • 1 בננה גדולה ובשלה או 2 בננות קטנות
  • 1.5 כוסות שיבולת שועל מהירה להכנה (אפשר גם ללא גלוטן)
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 14 כפית מלח
  • 34 כוס שוקולד צ׳יפס (אפשר להחליף בפירות יבשים קצוצים)

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור על טורבו ל-180 מעלות.
  2. בקערה, מועכים עם מזלג את הבננה הבשלה.
  3. מוסיפים את שיבולת השועל, חמאת הבוטנים, אבקת האפיה והמלח ומערבבים היטב. מוספים את שבבי השוקולד צ׳יפס ולשים לבלילה אחידה.
  4. יוצרים 10 עיגולים בגודל כדור פינג פונג ופוחסים אותם על תבנית עם נייר אפיה.
  5. אופים כ-20 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט.
  6. מצננים בטמפרטורת החדר – בשלב הזה העוגיות יתקשו מעט, ומגישים.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם