עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס טעימות כל כך שפשוט לא תוכלו להפסיק לאכול אותן!
רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
10 עוגיות
מטבח
אמריקאי

מרכיבים

  • 1 כוס חלב סויה ללא סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 3 כפות חמאת בוטנים ללא סוכר
  • 12 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס קמח כוסמין
  • 12 חבילה שוקולד מריר

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור מראש על חום של 170 מעלות.
  2. בסיר קטן מחממים את החלב, את תמצית הוניל ואת הסוכר (לא להביא לרתיחה).
  3. שמים בקערה את חמאת הבוטנים ושופכים לאט לאט מהחלב החם תוך כדי טריפה עד קבלת מרקם אחיד.
  4. מוסיפים לאט לאט את הקמח וממשיכים לטרוף. מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים עוד קצת. מחכים כמה דקות עד שהבצק מתקרר מעט.
  5. קוצצים עם סכין את השוקולד המריר, מוסיפים אותו אל תוך הבצק ומערבבים שוב.
  6. יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג, ומסדרים אותם ברווחים גדולים מספיק על תבנית עם נייר אפייה.
  7. מכניסים את העוגיות לתנור לרבע שעה (הן ישטתחו בתוך התנור, אל דאגה).
  8. לאחר רבע שעה, מוציאים את התבנית מהתנור.

טיפים

מומלץ לקרר לפחות 10 דקות לפני שאוכלים.

לעמוד הפייסבוק של נועם כרמון | לאתר של נועם כרמון

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם