אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
גלילות חצילים בפסטו
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון פשוט להכנה של גלילות חצילים בפסטו. החצילים נפרסים לפרוסות, נצלים בתנור ומגולגלים עם ממרח פסטו ביתי.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
מרכיבים
- 1 חציל גדול
- 6 כפות שמן זית להברשת החציל
- 1 זר עלי בזיליקום
- 2 שיני שום
- 4 כפות צנוברים קלויים
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הוראות הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את החצילים לאורך, לפרוסות בעובי של כסנטימטר. מברישים בשמן זית משני הצדדים.
- מסדרים את הפרוסות על התבנית וקולים כרבע שעה, עד שהפרוסות רכות ומזהיבות.
- מעבדים את הבזיליקום, השום, הצנוברים, השמן, המלח והפלפל במעבד מזון למחית חלקה.
- משטחים את פרוסות החציל ומורחים אותם בנדיבות בפסטו.
- מגלגלים ומניחים בצלחת הגשה.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- איטלקי
סלט אנטיפסטי
מתכון קל, בריא וטעים של סלט אנטיפסטי מירקות שורש וירקות גינה. אפשר לגוון בירקות ובטעמים, לשנות את הרטבים ולקבל כל פעם מנה קצת שונה עם טעם מעולה! לכל ירק יש זמן אפייה אחר, כך שמוסיפים אותם לאט לאט לתנור עד שכולם מוכנים.
- רמת קושי
- קל
סמבוסק במילוי חומוס
קבלו מתכון מושלם לסמבוסק חומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול!! שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם 😀
- רמת קושי
- קל
ירקות מעורבים בזרעי חרדל וכמון
עשיר בטעמים, בצבעים, ובערכים תזונתיים. המתכון שלנו לתבשיל ירקות צרובים בזרעי כמון וחרדל ושאר תבלינים, לא ישאיר אתכם אדישים.