אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כרובית מטוגנת בבלילת חומוס
מתכון לכרובית מטוגנת בבלילת חומוס. פרחי הכרובית מקבלים ציפוי קריספי וטעים מאוד מהבלילה המטוגנת.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 כרובית
- 1⁄2 כוס קמח חומוס
- 1 כפית אבקת שום
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
- 1⁄2 כוס מים
- שמן לטיגון
הוראות הכנה
- מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
- מערבים את יתר החומרים פרט לשמן עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
- מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מטבח
- הונגרי
גולש ירקות
מתכון לגולש ירקות לימי החורף הקרים או פשוט לימים ארוכים ומעייפים בהם רוצים אוכל חם, ממלא ומנחם.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
- מנות
- 4 מנות
תפוחי אדמה מוקרמים
מתכון לתפוחי אדמה מוקרמים בחלב קוקוס ותרד. תפוחי האדמה נאפים תחילה בתנור ואז נחצים וממולאים ברוטב קרמי ועשיר.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 3 מנות צד
- מטבח
- ישראלי
פטריות יער על האש
פטריות יער על האש הן לא עוד פטריות, אלא התחליף המושלם לפרגיות בטעם ובמרקם.