כרובית מטוגנת בבלילת חומוס

כרובית מטוגנת בבלילת חומוס

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון לכרובית מטוגנת בבלילת חומוס. פרחי הכרובית מקבלים ציפוי קריספי וטעים מאוד מהבלילה המטוגנת.

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
30 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 1 כרובית
  • 12 כוס קמח חומוס
  • 1 כפית אבקת שום
  • תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
  • 12 כוס מים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
  2. מערבים את יתר החומרים פרט לשמן עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
  4. מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם