אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
דלעת במרינדה
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון לדלעת מתוקה במרינדת יין אדום, מושלם להגשה עם אורז או אטריות.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 600 גרם דלעת, קלופה וחתוכה למלבנים אחידים (עובי 1 ס"מ ואורך 3 ס"מ)
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפיות מלח גס
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
למרינדה
- 4 עלי דפנה
- 7 עלי נענע קצוצים גס
- 2⁄3 כוס יין אדום
- 100 מ"ל חומץ יין אדום
- 2 כפות סוכר
הוראות הכנה
- מטגנים את קוביות הדלעת בשמן הזית עד להזהבה מכל הצדדים.
- מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לבשל עד להשחמה, כארבע דקות.
- מעבירים לנייר סופג.
- מניחים את הקוביות בתבנית עמוקה ומסדרים ביניהן את עלי הדפנה והנענע.
- מערבבים את שאר חומרי המרינדה ויוצקים מעל. מכסים ומשהים למשך שלוש שעות לפחות.
- לפני ההגשה מוציאים מהמרינדה ומטפטפים מעל שמן זית.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 4 מנות
סלט בטטה ועדשים
סלט בטטה ועדשים הוא סלט צבעוני, טעים ומשביע שמתאים גם כארוחה קיצית קלילה וגם לאירוח. השילוב של מרכיבים קראנצ'יים ורכים, מלוחים ומתוקים מבטיח שלא יהיה ביס אחד משעמם.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מנות
- 6 מנות
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים, פשוט וקל להכנה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- גרמני
סלט תפוחי אדמה
מי לא אוהב תפוחי אדמה? מתכון מדהים של סלט תפוחי אדמה משביע וקל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה!