אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כרובית מטוגנת בבלילת חומוס
מתכון לכרובית מטוגנת בבלילת חומוס. פרחי הכרובית מקבלים ציפוי קריספי וטעים מאוד מהבלילה המטוגנת.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 כרובית
- 1⁄2 כוס קמח חומוס
- 1 כפית אבקת שום
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
- 1⁄2 כוס מים
- שמן לטיגון
הוראות הכנה
- מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
- מערבים את יתר החומרים פרט לשמן עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
- מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
שיפודי פטריות על האש
מתכון פשוט במיוחד לפטריות צלויות, בשרניות ושמנמנות, שמככבות אצלי בכל יום עצמאות. אחת הסיבות שאני אוהבת אותו כל כך הוא שמכינים אותו משלושה רכיבים פשוטים בלבד!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-35 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- ישראלי
שכבות חצילים קלויים אפויים ברוטב עגבניות
שכבות חצילים קלויים אפויים ברוטב עגבניות זו מנה יוצאת מהכלל. הבישול הכפול מעניק לחצילים והעגבניות טעם עמוק ונהדר.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעתיים ו-15 דקות
- מנות
- 4 ארטישוקים
ארטישוק מתובל
כתוספת לארוחת חג, או כנשנוש בריא במהלך היום – הארטישוק המתובל יתפוס בשמחה את המקום הזה! הוא דל קלוריות וטעים ביותר, אז למה אתם מחכים?