אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כרובית מטוגנת בבלילת חומוס
מתכון לכרובית מטוגנת בבלילת חומוס. פרחי הכרובית מקבלים ציפוי קריספי וטעים מאוד מהבלילה המטוגנת.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 כרובית
- 1⁄2 כוס קמח חומוס
- 1 כפית אבקת שום
- תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, כמון ועשבי תיבול
- 1⁄2 כוס מים
- שמן לטיגון
הוראות הכנה
- מחלקים את הכרובית לפרחים, מבשלים במים רותחים כעשר דקות ומסננים.
- מערבים את יתר החומרים פרט לשמן עד לקבלת בלילה אחידה.
- טובלים את פרחי הכרובית בבלילת החומוס כך שהבלילה מכסה את שטח הפנים של הפרחים.
- מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד שהציפוי משחים, ומניחים את הפרחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 4 מנות
ירקות מוקרמים בתנור
מתכון מעולה של ירקות מוקרמים בתנור! מוקרם קל להכנה וטעים שאחרי שתטעמו אותו לא תוכלו לנחש שהוא ללא חלב.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- איטלקי
סלט אנטיפסטי
מתכון קל, בריא וטעים של סלט אנטיפסטי מירקות שורש וירקות גינה. אפשר לגוון בירקות ובטעמים, לשנות את הרטבים ולקבל כל פעם מנה קצת שונה עם טעם מעולה! לכל ירק יש זמן אפייה אחר, כך שמוסיפים אותם לאט לאט לתנור עד שכולם מוכנים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
תפוח אדמה מדורה
אין דבר שמסמל את ל"ג בעומר יותר מתפוח אדמה במדורה. לתפוח אדמה במדורה יש טעם ומרקם מיוחדים. בואו ללמוד איך להכין את תפוח האדמה המושלם גם במדורה וגם בבית מבלי להבעיר אש.
