בלוג - עמוד 2
שמן זית – המדריך המלא
שמן זית - תשובות לכל השאלות הבוערות: איך בוחרים? האם הוא מתאים לטיגון? איך מאחסנים? וכמובן, האם הוא יכול להחליף חמאה במתכוני עוגות ועוגיות?
מצעד סיכום השנה באתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי חושף: התכנים הכי נצפים בשנה החולפת. תתכוננו להיות מופתעים!
שבועות – חג תחליפי החלב
לכבוד שבועות הכנו לך מדריך מקיף איך להכין את מנות החג האהובות בעזרת תחליפי חלב זמינים וטעימים.
שלא ימרחו אותך: מה אוכלים עם מצה?
במיוחד לחג האביב: פוסט שלם על ממרחים טבעוניים, קנויים ותוצרת בית, שכיף לאכול עם מצה. הכל כשר לפסח, כמובן.
המנה שהתחפשה: נשף מסכות במטבח
מתכוני תחפושות ברוח פורים: הטופו משי מתחפש לשמנת, הכרובית מעמידה פנים שהיא קוסקוס, הזוקיני הופך לפסטה והמים של שימורי החומוס הופכים לנשיקות מהממות.
מתכונים איטלקיים לארוחה טבעונית, עשירה ומגוונת
אל-דנטה תקראי לארוחה שלך. מתכונים איטלקיים להכנת ארוחה מנצחת, בלי שום רכיב מהחי.
לא על הקפה לבדו: ארוחות בוקר טבעוניות מפנקות
מבחר רעיונות ומתכונים לארוחת בוקר טבעונית: מושקעת או זריזה, מתוקה או מלוחה, ליום עבודה או לשבת בבוקר. פנקייק, סמודי בול, שקשוקה, מקושקשת, חביתה, טוסט ועוד.
הנבטה – גדל נבטים בעצמך
למה להנביט? נבטים הם קטניות, זרעים או גרעינים שהוציאו שורש, גבעול או עלים. הם מהמקורות הטובים ביותר למינרלים, ויטמינים וחלבונים. כמות הוויטמינים שבזרע גדלה בהנבטה בעשרות עד מאות אחוזים. בתהליך ההנבטה של חיטה, למשל, תוכפל כמות הויטמין E פי שלושה, וחלק מוויטמיני B יוכפלו פי שישה. המינרלים (בייחוד…
בילוי משפחתי במטבח: מכינים מטבעות שוקולד עם הילדים
לכבוד חנוכה ריכזנו עבורך מתכונים מצוינים למטבעות שוקולד מקושטים שפשוט כיף להכין עם הילדים. ויש גם יופי של רעיון מה לעשות עם מטבעות השוקולד הקנויים!