אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ספגטי בירקות גינה
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון נהדר כשרוצים להכין פסטה עם רוטב קצת שונה ולהוסיף ירקות לארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 3 מנות
מרכיבים
- 250 גרם ספגטי (חצי חבילה)
- 2 כפות שמן זית
- 1⁄2 בצל קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
- 2 גזרים, חתוכים לחצאי עיגולים
- 1⁄2 כוס אפונה
- 1⁄4 כוס זיתים שחורים, קצוצים
- 2 כפיות תערובת עשבי תיבול
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כעשר דקות.
- בינתיים מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום עד שהבצל נעשה שקוף.
- מוסיפים את שאר הירקות, ומטגנים קלות תוך בחישה. הירקות צריכים להישאר פריכים למחצה ולשמור על צבעוניותם.
- מורידים מהאש, מתבלים בעשבי התיבול ובמלח ובפלפל לפי הטעם.
- מערבבים את הירקות עם הספגטי ומגישים חם.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות
ניוקי ברוטב עגבניות זהו בוודאי מאכל אהוב על רובנו. אז למה שלא נשדרג אותו? קבלו מתכון לניוקי ברוטב עגבניות ואפונה, שיכול להוות תוספת מצוינת לכל ארוחה.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
פסטה קישואים
מתכון לפסטה קישואים- פסטה עם רוטב מיוחד ועשיר בטעמים המבוסס על קישואים, טופו וחלב קוקוס.
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג
לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.