שתי תחתיות ארטישוק ממולאות במחית על מצע עליםOrion Aneta

תחתיות ארטישוק ממולאות

עם תפוח אדמה ופסטו

מתכון מהיר, פשוט להכנה וטעים במיוחד של תחתיות ארטישוק ממולאות בתפוח אדמה עם פסטו, שבלי המון מאמץ ישדרגו כל ארוחה לחגיגית יותר!
רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
8-10 מנות

מרכיבים

  • 1 שקית תחתית ארטישוק קפואות
  • 1 כף חומץ
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים
  • מלח, פלפל
  • 1 לימון
  • פסטו

הוראות הכנה

  1. מבשלים את תחתיות הארטישוק כ-7 דקות בסיר עם מים רותחים וכף חומץ.
  2. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מסננים את תחתיות הארטישוק ומניחים על צלחת. ממלאים כל תחתית ארטישוק במחית תפוחי-האדמה באמצעות כף ומהדקים.

טיפים והערות

מומלץ להגיש עם מעט לימון ופסטו בצד.

ניתן למלא את התחתיות במחית בטטה או גזר, שאותן מכינים באופן דומה.

תחתיות הארטישוק הממולאות שורדות במקרר כשבוע.

למתכון נוסף של ארטישוק ממולא.

דרגו את המתכון:
50 דירוגים, 3 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם