קישואים ממולאים

קישואים ממולאים זו מנה מנצחת. לא משנה מתי, לא משנה איך, ולא משנה איפה, הקישואים הממולאים ינצחו.

קבלו מתכון לקישואים ממולאים בפטריות, פלפלים ועוד שפע דברים טעימים, עשירים בטעם, וטעימים מאוד.

רמת קושי
קל
מנות
4 קישואים ממולאים

מרכיבים

  • 4 קישואי זוקיני
  • 2 כפיות שמן זית
  • 1 בצל
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 פלפל ירוק חתוק דק
  • 1 כוס פטריות חתוכות לריבועים קטנים
  • 2 כפיות צלפים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 12 כפית טימין
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 2 כפיות טחינה
  • 1 כפית מיץ לימון

הוראות הכנה

  1. חותכים את הקישואים לאורכם ומוציאים את תוכן הקישוא.
  2. מאדים את המעטפת עד שהיא מתרככת למחצה.
  3. מטגנים בשמן זית בצל, מוסיפים שום, פלפל ירוק, פטריות, ולאחר מכן את הצלפים, המלח, הפלפל והטימין.
  4. מכבים את האש, מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם, טחינה ומיץ לימון, ובעזרת מזלג ממלאים את הקישואים בעיסה שנוצרה.
  5. שמים את הקישואים בתנור בחום 170 מעלות למשך 20-15 דקות, עד שהחלק העליון משחים.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם