נתחי סויה ברוטב תפוזים וג'ינג'ר
2 דירוגים
בדקנו את המוצר החדש של טבעול – "נתחי סויה דמויי עוף". מדובר בנתחים שאכן מבחינת השימוש הקולינרי שלהם מזכירים בשר עוף, עסיסיים, טבעוניים ועשירים בחלבון. ניתן לשלבם במגוון מתכונים בתפקיד "העוף", רק בלי התרנגולת! שמחנו לגלות שרשימת הרכיבים קצרה וכוללת שישה רכיבים בלבד, בלי שמות לא מזוהים, וגם בלי ביצים (שמשום מה עדיין נמצאות בחלק מתחליפי הבשר): מים, חלבון סויה, שמן קנולה, חומץ, תמצית שמרים ומלח.
ערך תזונתי למנה מומלצת של המוצר (80 גרם):
קלוריות
121 קק"ל
חלבון
17.3 גרם
פחמימות
0.8 גרם
שומן
3.7 גרם
שומן רווי
0.3 גרם
סיבים תזונתיים
7.8 גרם
נתרן
319 מיליגרם
הדרך המומלצת ביותר להשתמש במוצר היא לשלב אותו במוקפצים וסלטים שבדרך כלל כוללים נתחי עוף. הנה דוגמה למתכון של נתחי סויה מוקפצים עם ברוקולי ברוטב תפוזים וג'ינג'ר – יאמי!