אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
כוסמת אדומה
אלה שמורק
היא עשירה בחלבונים וסידן ומהווה מקור טוב מאוד לויטמינים ושלל ערכים תזונתיים חיוניים לגוף. קבלו מתכון לתבשיל כוסמת אדומה טעימה ופיקנטית (אפשר גם בלי), שלא תוכלו לעמוד בפניו!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 בצל גדול קצוץ בגסות
- 3 כפות שמן לטיגון
- 2 כוסות כוסמת יבשה
- 1.5 כפיות מלח
- 1 קופסת רסק עגבניות קטנה של הרדוף
- 1⁄4 כפית פלפל לבן
- 1⁄2 כפית פפריקה מתוקה
- 5 כוסות מים רותחים
- 2 כפות צ'ילי יבש (אפשר לשים פחות אם רוצים)
הוראות הכנה
- לטגן בסיר את הבצל בשמן עד שנוצרת שקיפות קלה.
- להוסיף את הכוסמת לצריבה קלה ולערבב היטב.
- להוסיף את שאר המרכיבים למעט הצ'ילי, לערבב ולכסות. להקטין את האש לעוצמה בינונית ולהמשיך לבשל כ-20 דקות.
- כשבסיר נותרים עוד מעט מים לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עד שהמים יספגו במשך 10-20 דקות.
- להוסיף את הצ'ילי, אם רוצים.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
קינואה מתוקה בגזר וסילאן
מתכון בריא וטעים של תבשיל קינואה מתוקה בגזר וסילאן – חגיגה של טעמים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- מרוקאי
סלט עלי סלק מבושל בסגנון מרוקאי
המטבח המרוקאי מפורסם בסלטים המבושלים הרבים שהוא מעמיס על שולחן כל סעודה. על שולחן ארוחות הפסח המרוקאי ניתן בדרך-כלל למצוא סלט מבושל אופייני לעונת האביב: סלט עלי סלק (עלי מנגולד) טעים להפליא. היום, אפשר למצוא בישראל לאורך כל השנה עלי מנגולד בסופרים, כך שאצל רבים, סלט עלי סלק הפך למנה קבועה בכל ארוחה …
- רמת קושי
- בינוני
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- מרוקאי
דג מרוקאי טבעוני
דג מרוקאי טבעוני שמתאים להגשה בארוחת שישי (ובכל זמן אחר שמתחשק). הוא הולך מעולה עם חלה, חצילים ומטבוחה. והכי חשוב… אף דג לא נפגע במהלך הכנתו.