כוסמת אדומה

כוסמת אדומה

היא עשירה בחלבונים וסידן ומהווה מקור טוב מאוד לויטמינים ושלל ערכים תזונתיים חיוניים לגוף. קבלו מתכון לתבשיל כוסמת אדומה טעימה ופיקנטית (אפשר גם בלי), שלא תוכלו לעמוד בפניו!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 בצל גדול קצוץ בגסות
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • 2 כוסות כוסמת יבשה
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1 קופסת רסק עגבניות קטנה של הרדוף
  • 14 כפית פלפל לבן
  • 12 כפית פפריקה מתוקה
  • 5 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות צ'ילי יבש (אפשר לשים פחות אם רוצים)

הוראות הכנה

  1. לטגן בסיר את הבצל בשמן עד שנוצרת שקיפות קלה.
  2. להוסיף את הכוסמת לצריבה קלה ולערבב היטב.
  3. להוסיף את שאר המרכיבים למעט הצ'ילי, לערבב ולכסות. להקטין את האש לעוצמה בינונית ולהמשיך לבשל כ-20 דקות.
  4. כשבסיר נותרים עוד מעט מים לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עד שהמים יספגו במשך 10-20 דקות.
  5. להוסיף את הצ'ילי, אם רוצים.
דרגו את המתכון:
13 דירוגים, 2.8 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם