מרק בטטות בג'ינג'ר ולמון גראס

מרק בטטות בג'ינג'ר ולמון גראס

פורום צמחונות וטבעונות בנענע

קבלו מתכון למרק בטטות עשיר בטעמים של ג'ינג'ר ולמון גראס, מעקצץ וטעים!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 כפית ג'ינג'ר (זנגביל) מגורד
  • 1 בצל או כרישה
  • 3-2 גבעולי סלרי אמריקאי קצוץ
  • 4 בטטות חתוכות לקוביות
  • 1 פיסה של למון גראס או רצועה ארוכה של קליפת לימון
  • 1 כוכב אניס (לא חובה)
  • 2-1 כפיות אבקת מרק
  • מלח, פלפל גרוס טרי, כמון
  • 1 קופסה של חלב קוקוס

הוראות הכנה

  1. לטגן את הג'ינג'ר, את הבצל ואת גבעולי הסלרי.
  2. להוסיף את הבטטות ואת הלמון גראס.
  3. להוסיף את התבלינים ולצקת לסיר מים רותחים כדי כיסוי.
  4. כשהירקות רכים לטחון הכל במעבד מזון, להחזיר לסיר ולחמם שוב, הפעם בתוספת חלב קוקוס ואם צריך לתקן טעמים.

הצעות גיוון

אפשר לחמם את המרק עם צמחי תיבול טריים (טימין, דפנה).

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם