מרק פטריות קרמי עם חתיכות פטריות וברקע פטרוזיליה ופרוסות בגט

מרק תפוחי אדמה ופטריות חריף

לימי החורף הקרים או לארוחות חגיגיות, המרק הזה מושלם. ביחד עם תפוחי האדמה, הפטריות ועשבי התיבול, וביחד עם החריף שנותן למרק חריפות מצוינת – המרק הזה מעולה לכל ארוחה!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כוס פטריות מיובשות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל גדול חתוך דק
  • 12 כוס יין לבן
  • 1 חופן שמיר טרי קצוץ
  • 1 חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 3 טיפות רוטב צ'ילי
  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • 1 כפית שמן סומסום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון

הוראות הכנה

  1. מבשלים את כל המרכיבים בסיר עם 2 ליטר מים, על אש נמוכה, למשך כשעה. למי שהחריפות העזה של המרק קשה מדי, ניתן להפחית את כמות רוטב הצ'ילי.
דרגו את המתכון:
10 דירוגים, 2.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם