מרק פטריות

מרק תפוחי אדמה ופטריות חריף

לימי החורף הקרים או לארוחות חגיגיות, המרק הזה מושלם. ביחד עם תפוחי האדמה, הפטריות ועשבי התיבול, וביחד עם החריף שנותן למרק חריפות מצוינת – המרק הזה מעולה לכל ארוחה!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 6 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כוס פטריות מיובשות
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל גדול חתוך דק
  • 12 כוס יין לבן
  • 1 חופן שמיר טרי קצוץ
  • 1 חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 3 טיפות רוטב צ'ילי
  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • 1 כפית שמן סומסום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון

הוראות הכנה

  1. מבשלים את כל המרכיבים בסיר עם 2 ליטר מים, על אש נמוכה, למשך כשעה. למי שהחריפות העזה של המרק קשה מדי, ניתן להפחית את כמות רוטב הצ'ילי.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם