מרק בוטנים

מרק בוטנים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קבלו מתכון נהדר למרק בוטנים ייחודי בטעמו!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 בצל
  • 3 כוסות מים
  • 1 כף אבקת מרק
  • 150 גרם בוטנים
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 חופן פטרוזליה
  • 3 כוסות חלב סויה
  • 1 כף עמילן תירס
  • 12 כף קמח

הוראות הכנה

  1. שמים במעבד מזון את כל החומרים, חוץ מחלב הסויה, עמילן התירס והקמח, ומעבדים לעיסה חלקה.
  2. מעבירים את התערובת לסיר, ומביאים לרתיחה על אש נמוכה.
  3. בקערה נפרדת, מערבבים את חלב הסויה, עמילן התירס והקמח לתערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת למרק, מערבבים ומבשלים 5 דקות נוספות.
  5. מגישים חם.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם