מרק תירסראובן אילת

מרק תירס

באדיבות הוצאת פוקוס

אוהבים תירס? מעולה! בואו תכינו ממנו מרק 🙂

מתכון מיוחד ונפלא למרק תירס טעים ביותר עשיר בכל טוב. תהנו!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 כוסות גרגרי תירס חי, צעיר (בעזרת סכין מטבח אפשר להוריד את הגרגרים מהקלח)
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות מיץ גזר
  • 1 אבוקדו
  • 1 כף אצות ים "הישיקי" (היזיקי) שהושרו כשעה במים
  • 12 כף עד כף רוטב סויה תמרי
  • קורט זנגביל לפי הטעם
  • 2 בצלים ירוקים

הוראות הכנה

  1. לשים בבלנדר את הנוזלים ולהוסיף את התירס והבצל הירוק. לערבל.
  2. להוסיף את אצות הים ולערבל.
  3. להוסיף את האבוקדו ולערבל פעם נוספת.
  4. להוסיף רוטב סויה וזנגביל ולבחוש בכף.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם