מרק תירס סיני טחון עם גרגרי תירס שלמים לעיטור בקערית צהובה

מרק תירס סיני מהיר

מי צריך טייק אווי כשאפשר להכין מרק תירס סיני מהיר וזול?
את המרק הפשוט הבא תוכלו להכין גם ללא רקע בבישול.

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
3 מנות
מטבח
סיני

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • 1 קופסת שימורי תירס (550 גרם)
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שטוחה מרק בטעם עוף (פרווה)
  • שמן לטיגון
  • 1 גבעול בצל ירוק

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עד להזהבה.
  2. מוסיפים לסיר את תכולת קופסת התירס (עם הנוזלים) ו-3 כוסות מים רותחים.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים ומביאים שוב לרתיחה.
  4. מעבירים לבלנדר וטוחנים למשך מספר שניות בלבד, כך שגרגרי התירס נטחנים באופן חלקי.
  5. קוצצים דק את הבצל הירוק ומפזרים מעט מעל כל צלחת מרק.
דרגו את המתכון:
85 דירוגים, 3.5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם