מרק דלעת וטופו

מרק דלעת וטופו

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

המרק הזה יכול בכיף להיות חלק קבוע מהתפריט שלכם. מתכון למרק דלעת וטופו קטיפתי, קרמי וסמיך, וכמובן שטעים ביותר.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 400 גרם דלעת
  • 3 גזרים
  • 1 בצל
  • 1 כף שמן
  • 4.5 כוסות מים
  • 150 גרם טופו
  • 1 כפית כמון
  • קורט אגוז מוסקט מגורר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. חותכים את הדלעת, הגזרים והבצל לחתיכות גסות, ומאדים אותם בסיר עם כף שמן במשך 5 דקות.
  2. מוסיפים 4 כוסות מהמים ומבשלים עוד 10 דקות.
  3. מערבלים את הירקות והמים בבלנדר או במעבד מזון ומחזירים לסיר.
  4. מערבלים גם 150 גרם טופו בתוספת חצי כוס מים, עד לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים למרק ובוחשים.
  5. מתבלים את המרק בכמון, באגוז מוסקט ובמלח ובפלפל לפי הטעם. מגישים חם.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם