מרק אספרגוס

מרק אספרגוס

לא פשוט להשיג אספרגוס, אבל אם הצלחתם למצוא את הירק המיוחד הזה הנה מתכון נהדר למרק אספרגוס!

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה
מנות
5 מנות

מרכיבים

  • 1 כף שמן זית כתית מעולה
  • 1 חבילת אספרגוס
  • 1 בצל לבן
  • 1 כרישה
  • 2 שיני שום
  • 12 כוס קרם קוקוס
  • 1 חופן תרד
  • 1 חופן עלי מונגולד
  • 12 כוס יין לבן
  • תבלינים: כמון, מלח, פלפל שחור, כפית אבקת מרק ירקות
  • ליטר וחצי מים
  • כמה טיפות שמן שומשום (להגשה)

הוראות הכנה

  1. לקצוץ את ראשי האספרגוס ולהשתמש למרק בגבעולים בלבד.
  2. לחמם שמן זית בסיר ולטגן טיגון קצר את גבעולי האספרגוס, הבצל והכרשה.
  3. להוסיף את שאר מרכיבי המרק ולבשל את כל המרכיבים על אש נמוכה במשך כחצי שעה. לאחר מכן ניתן לטחון את המרק.
  4. להכניס את ראשי האספרגוס ולבשל במשך רבע שעה נוספת.

הערות

מומלץ להגיש עם בצל ירוק קצוץ.

דרגו את המתכון:
18 דירוגים, 3.1 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם