תבשיל עדשים ומנגולד

מרק עדשים ירוקות בג'ינג'ר ובתפוזים

מחפשים משהו שיחמם אתכם בימי החורף? המרק שלנו זה הדבר המושלם – מרק עדשים ירוקות בג'ינג'ר ובתפוזים חם ומפתיע בטעמו.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1.5 כוסות עדשים ירוקות שהושרו במים כ-3 שעות
  • 4 שיני שום
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
  • תבלינים לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

  1. מסננים את העדשים, כותשים את השום ומעבירים את כל החומרים, מלבד השמן, לסיר.
  2. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  3. מכבים את האש ומוסיפים את השמן.
  4. מגישים חם.

טיפים

לקבלת מרקם סמיך יותר ניתן לטחון חלק מן המרק.

לקבלת טעם חריף יותר ניתן להוסיף את הג'ינג'ר ו/או השום רק בסוף הבישול.

דרגו את המתכון:
7 דירוגים, 3.1 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם