קניידלך של עומר בהט

תמיד חיפשתם קניידלך טבעוני שיהיה גם פשוט להכנה וגם ירגיש כמו הדבר האמיתי? תשכחו מתערובות מוכנות, תשכחו מלריב עם נקודת הרתיחה של המים כדי שהקניידלך לא יתפרקו. השנה עושים קניידלך כמו שקניידלך צריכים להיות – גמישים, עמידים במים, עם טעם של קמח מצות וריח של המטבח של סבתא.

קניידלך טבעוני

רמת קושי
קל
מנות
20 קניידלך

מרכיבים

  • 300 גרם טופו משי
  • 2 כפות פתיתים של אגר אגר
  • 34 כוס מים
  • 200 גרם קמח מצה
  • 2 כפות שמן
  • קצת מלח ופלפל
  • מעט קאלה נמק (מלח הודי שחור)

הוראות הכנה

  1. מכניסים לתוך בלנדר את הטופו משי, האגר אגר והמים וטוחנים היטב.
  2. שופכים את התערובת לתוך קערה ומכניסים את קמח המצות, שמן, פלפל, מלח, קאלה נמק ומערבבים היטב.
  3. מכניסים למקרר למינימום של חצי שעה.
  4. מוציאים מהמקרר ועושים כדורים מהתערובת.
  5. את הכדורים זורקים לתוך מים רותחים.
  6. אחרי שהקניידלך שוקעים, מוציאים אותם ומכניסים למקרר שיתקררו.
  7. הקניידלך מוכנים! אפשר להכניס למרק.

הצעת גיוון

במקום 2 כפות של פתיתי אגר אגר, אפשר לשים 2 כפיות של אבקת אגר אגר

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם