אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ניתן ומומלץ להכין את ריבת הדלעת לבד ולמלא בה את הרוגעלך, אך כמובן שניתן למלא אותם גם בריבת דלעת קנויה.
אין תחושת גאווה גדולה יותר מאשר הרגע בו סיימתם לאפות רוגעלך, וניחוחותיהם ממלאים את החדר. כשתראו אותם יוצאים מהתנור טעימים ויפהפיים, תבינו מיד שהעבודה השתלמה.
צפו לתגובות מתרשמות בסגנון של "וואו, איך הצלחת להכין רוגעלך?", להן תוכלו לענות: "מה? המתכון הפשוט הזה? זה ממש בקטנה".
ניתן ומומלץ להכין את ריבת הדלעת לבד ולמלא בה את הרוגעלך, אך כמובן שניתן למלא אותם גם בריבת דלעת קנויה.
מומלץ לשמור את הרוגעלך במקום מוצל ויבש, למשך עד 5 ימים לאחר ההכנה.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22