אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מוס שוקולד ומנגו
הילה שוורץ
מתכון פשוט למוס מושלם ומענג בטעם שוקולד ומנגו – מושלם כקינוח לכל ארוחה וסתם לנשנוש מרענן ומקפיץ במהלך היום.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 1⁄2 פחית קרם קוקוס
- 1 מנגו גדול
- 1⁄2 לימון גדול סחוט
הוראות הכנה
- חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים אותן בסיר על אש קטנה.
- כשהשוקולד נמס, מוסיפים לו את קרם הקוקוס ומערבבים.
- טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו עם מיץ הלימון. את שארית המנגו שומרים להגשה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
- מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק.
- מגישים בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעתיים ו-40 דקות
- מנות
- 20 סופגניות קטנות
- מטבח
- יהודי
סופגניות טבעוניות
מתכון מדהים לסופגניות טעימות ללא ביצים! כמו כל המתכונים לחנוכה שמכבדים את עצמם, הסופגניות האלה מטוגנות בשמן עמוק – זה אולי לא הכי בריא, אבל פעם בשנה מותר (אפילו התזונאית של האתר אישרה 🤩). אין לכם כוח להכין סופגניות ומעדיפים לקנות? הנה רשימה של נקודות מכירה לסופגניות טבעוניות. חג שמח ומתוק!
- רמת קושי
- קל
מרציפן שקדים
לציפוי על עוגה, ציפוי של שוקולד או אפילו סתם לנשנש ככה כשבא לכם, מרציפן השקדים המתוק הזה ירים לכם את המצב רוח!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מטבח
- יהודי
בורמואלוס
יהודי בולגריה נוהגים לאכול בפסח "בורמואלוס", כופתאות מצה מטוגנות. לרוב משתמשים בביצים להכנתן, אך ניתן להחליף את הביצים בבננה בשלה, והתוצאה מפתיעה לטובה. לדברי כמה מהטועמים, בורמואלוס הבננה אף טעימים יותר מאלה שעל בסיס ביצים.