בלינצ'ס לפסח

9

מתכון לבלינצ'ס לפסח שאפשר למלא במגוון של מילויים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
4 בלינצ'ס בינוניים

מרכיבים

  • 34 כוס קמח מצה
  • 1 בננה קטנה
  • 4 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 4 כפות רסק תפוחים
  • 1 ו- 14 כוס מים
  • שמן לטיגון

לשדרוג הבלינצ'ס:

  • 1 כף סילאן
  • קינמון

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים למעט השמן בבלנדר.
  2. יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת למחבת משומנת ומחוממת.
  3. בעזרת המצקת מחליקים את הבלילה על המחבת.
  4. מטגנים בחום בינוני עד שהצד העליון כמעט יבש והופכים את הבלינצ'ס כך שיטוגן על הצד השני עוד כדקה.
  5. מוציאים את הבלינצ'ס בעזרת מרית על נייר סופג. אם הבלינצ'ס נשברים, יש לטגן אותם יותר. אם הם קשים מדי, יש לטגן אותם פחות.

הערות

מומלץ להגיש את הבלינצ'ס כשהם מגולגלים וממולאים במילויים שונים – פירות, שוקולד, צימוקים ואגוזים, גלידה או ריבה.

אולי יעניין אותך גם