דלורית ממולאת בפירות יבשיםאוריון אנטהדלורית ממולאת בפירות יבשיםאוריון אנטה

דלורית ממולאת בפירות יבשים

דלורית ממולאת היא מנת צד קלילה, טעימה וזולה להכנה! אין כמו דלורית ממולאת בפירות יבשים כדי להתחיל את הארוחה בחיוך.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-10 דקות
מנות
2 סירות דלורית

מרכיבים

  • 1 דלורית, קלופה וחצויה ל-2
  • אבקת קינמון לפי הטעם
  • סוכר חום לפי הטעם
  • 100 גרם צימוקים
  • 100 גרם חמוציות מיובשות
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס אורז מבושל

הוראות הכנה

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות.
  2. בעזרת כפית, מוציאים את הזרעים והסיבים של הדלורית.
  3. מפזרים מעט קינמון וסוכר חום מעל חצאי הדלוריות המרוקנים.
  4. שופכים מעט מים בתבנית אפייה מפיירקס, ומניחים את 2 חצאי הדלורית. עוטפים את המגש או התבנית בנייר כסף ואופים כשעה, עד שהדלוריות רכות.
  5. מבשלים את הפירות היבשים במיץ התפוזים, למשך כ-10 דקות.
  6. מערבבים את תערובת הפירות היבשים עם האורז.
  7. ממלאים את שני חצאי הדלורית בתערובת האורז והפירות היבשים, ומגישים חם.

טיפים לדלורית ממולאת בפירות יבשים

ניתן לשמור את הדלורית הממולאת במקרר למשך כשבוע.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם