סלט גזר מרוקאיאוריון אנטהסלט גזר מרוקאיאוריון אנטה

סלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי הוא סלט מהיר וטעים שמוסיף צבע יפה לשולחן. אצלנו הוא אורח קבוע בכל חג ובארוחות השבת.
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
6 מנות קטנות
מטבח
מרוקאי

מרכיבים

  • 8 גזרים, חתוכים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
  • 1 לימון
  • 1 כף אריסה
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 12 צרור כוסברה קצוץ דק

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הגזרים במים מומלחים, עד שהם מתרככים אך עדיין מעט קשים (משך הבישול הוא כ-7 דקות).
  2. מניחים את פרוסות הגזר המבושלות בקערה, סוחטים מעליהן את הלימון ומוסיפים את האריסה, המלח, השום והכוסברה.
דרגו את המתכון:
5 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם