סלט גזר מרוקאיאוריון אנטהסלט גזר מרוקאיאוריון אנטה

סלט גזר מרוקאי

2
סלט גזר מרוקאי הוא סלט מהיר וטעים שמוסיף צבע יפה לשולחן. אצלנו הוא אורח קבוע בכל חג ובארוחות השבת.
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
6 מנות קטנות
מטבח
מרוקו

מרכיבים

  • 8 גזרים, חתוכים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
  • 1 לימון
  • 1 כף אריסה
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 12 צרור כוסברה קצוץ דק

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הגזרים במים מומלחים, עד שהם מתרככים אך עדיין מעט קשים (משך הבישול הוא כ-7 דקות).
  2. מניחים את פרוסות הגזר המבושלות בקערה, סוחטים מעליהן את הלימון ומוסיפים את האריסה, המלח, השום והכוסברה.

אולי יעניין אותך גם