קישואים בשומשום

קישואים בשומשום

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קישואים בשומשום. קישואים מטוגנים ברוטב של לימון, שום ושומשום. מצויין כתוספת לארוחה.

רמת קושי
בינוני

מרכיבים

  • 8 קישואים קטנים
  • שמן לטיגון עמוק
  • 6 כפות מיץ לימון
  • 4 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 כפות שומשום

הוראות הכנה

  1. שוטפים את הקישואים, אך לא מקלפים. חותכים כל קישוא לשש רצועות, וחוצים כל רצועה לשניים. כרבע שעה לפני הטיגון, משרים את הקישואים במעט ממיץ הלימון והשום הכתוש.
  2. מחממים את השמן העמוק, ומטגנים בו את הקישואים. מוציאים בכף מחוררת, ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.
  3. מערבבים בקערית את מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.
  4. מעבירים את הקישואים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, בוזקים מעליהם את השומשום, מערבבים ומגישים חם, בטמפרטורת החדר או לאחר קירור.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם