פטריות ממולאות בטופו ובבצל

24

האם יש דבר טעים כמו פטריות ממולאות? בוחרים מילוי, שמים בתנור וכל סובבי השולחן נהנים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות

מרכיבים

  • 2 חבילות של פטריות שמפיניון טריות
  • 1 חבילת טופו
  • 1 חופן צנוברים
  • 1 בצל גדול
  • רוטב סויה לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. קוצצים את הבצל ומטגנים.
  3. שוטפים את הפטריות היטב ושוברים את הגבעול מבלי לשבור את הכיפה.
  4. קוצצים את גבעולי הפטריות, מוסיפים לבצל וממשיכים לטגן.
  5. מוסיפים את רוטב הסויה, ואחר-כך את הטופו חתוך לקוביות קטנות, ולבסוף את הצנוברים ומכבים את האש.
  6. ממלאים כל כיפת פטרייה בכפית מהמילוי.
  7. מכניסים לתנור ל-10 דקות.
  8. מוציאים ומגישים מיד.

טיפים

אפשר להחליף את הצנוברים באיזה אגוז שאוהבים.

אולי יעניין אותך גם