פשטידת כרישהאוריון אנטהפשטידת כרישהאוריון אנטהפשטידת כרישהאוריון אנטה

פשטידת כרישה

פשטידת כרישה טעימה ומוצלחת, שלא משנה איך תקראו לה (פרסה או כרישה), תגרוף מחמאות בכל ארוחה!
רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-10 דקות
מנות
6 מנות

מרכיבים

  • 5 כרישות, עם החלק הלבן מופרד וקצוץ
  • 3 קישואים, חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 600 גרם טופו קשה
  • 300 גרם קמח
  • 2 כוסות חלב סויה לא ממותק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אבקת שמרי בירה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מטגנים את הכרישה והקישואים במשך כ-10 דקות עם מעט מלח, עד שהם מתרככים.
  3. מוסיפים את השום הכתוש, ומטגנים עוד 30 שניות.
  4. טוחנים במעבד מזון את הטופו והקמח עם חלב הסויה הלא ממותק.
  5. משמנים את תבנית האפייה ומוסיפים את תערובת הטופו.
  6. מוסיפים את תערובת הכרישה והקישואים. מתבלים עם מלח, פלפל ואבקת שמרי בירה.
  7. מכסים את הפשטידה בנייר אלומיניום משומן ואופים בתנור למשך כ-45 דקות.
  8. מורידים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות, או עד שהפשטידה משחימה.
  9. כדי שהפשטידה תתייצב, מומלץ לצנן אותה לפני ההגשה.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם