גולאש ירקותאלונה להבגולאש ירקותאלונה להבגולאש ירקותאלונה להב

גולש ירקות

מתכון לגולש ירקות לימי החורף הקרים או פשוט לימים ארוכים ומעייפים בהם רוצים אוכל חם, ממלא ומנחם.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה
מטבח
הונגרי

מרכיבים

  • 3 קישואים גדולים
  • 1 חציל
  • 1 ראש כרוב לבן
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 בצלים בינוניים
  • 2 כפות שמן
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • ½ כוס מים חמים
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • מלח, פלפל ופפריקה חריפה

הוראות הכנה

  1. חותכים את הקישואים והחציל לקוביות קטנות ואת הכרוב והפלפל לרצועות.
  2. מטגנים את הבצלים בשמן בסיר טפלון גדול, ולאחר שהשחימו מוסיפים את הקישואים והחציל.
  3. מאדים מעט ומוסיפים את הכרוב והפלפלים. ממשיכים לבשל על אש קטנה.
  4. בכלי נפרד מערבבים את רסק העגבניות עם המים, המרק והתבלינים.
  5. לאחר שהירקות השחימו מעט מוסיפים את הרוטב, ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
  6. מגישים חם.

טיפים

מומלץ להגיש עם אורז לבן או להוסיף תפוחי אדמה לתבשיל.

דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 4.5 מתוך 5
guest
4 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם