מתכון: מוס שוקולד ופירות
רשימת המרכיבים ל- 4 מנות
- 4 חבילות שוקולד מריר
- פחית קרם קוקוס
- פירות: מנגו גדול / 15 תותים ובננה / 3 בננות ותפוז
- מיץ מלימון שלם
הוראות הכנה
- חותכים את השוקולד לקוביות וממסים בסיר כפול על אש קטנה.
- כשהשוקולד נמס מוסיפים לסיר את קרם הקוקוס ומערבבים.
- טוחנים במעבד מזון את הפירות שבחרתם. מוסיפים את תערובת השוקולד והקוקוס ואת מיץ הלימון.
- מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק (לילה במקרר או שעה במקפיא ו-3 שעות במקרר).
הצעות גיוון
- מומלץ לגרר מעל שוקולד מריר, ו/או להגיש עם פטל או פרות יער אחרים.
- להכנת עוגת מוס שוקולד, הכינו קלתית מתמרים ושיבולת שועל על-פי מתכון לקלתית עוגת קרם קשיו, צפו במוס השוקולד וצננו במקרר או בפריזר. מומלץ לקשט בפירות יער טריים ו/או לגרר מעליה שוקולד מריר.

( 7 גולשים דירגו את המתכון עד כה )